Kehon ja mielen huoltoa! Varaa itsellesi tai läheisellesi rentouttava hieronta täältä!

Uusia alkuja!

Tavoitteenamme on ollut alusta asti hyvinvoinnin parantaminen tasapainoisilla harrastusmuodoilla ja mikä tärkeintä, niiden aloittamisen helppous. Haluammekin tarjota ammattimaisia kursseja joogasta ja kiipeilystä, joiden kautta aloittaminen helpottuu entisestään. Lisäksi siellä voi tavata muita lajeista kiinnostuneita ja uusia ystäviä. - Courses also in English!
Lämpimästi tervetuloa meidän kursseille!

Kiipeily

Kiipeily on parhaimmillaan elämäntapa mutta tänä päivänä se voi olla itsessään hyvä kuntoilumuoto. Kiipeilyssä vaaditaan voimaa, taitoa sekä kestävyyttä, jotka pitävät huolen että harrastaja pysyy kunnossa. Oli se sitten elämäntapa tai kuntoilumuoto, niin se on ehdottomasti hauskaa itsensä haastamista - yhdessä ja yksilöinä!

Meillä on tarjolla Kiipeilyn peruskurssi ja Kiipeilyn jatkokurssi, joista voit valita sinulle sopivamman.

Kiipeily haltuun!

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen muttet tiedä miten? Vai tuntuuko aloitus hieman vaikealta? Boulderointi on taito- ja voimalaji sekä ongelman ratkaisua, joten tekniikasta voi olla paljon apua. Lisäksi pienillä ohjeilla ja ulkopuolisen havainnoilla voi olla merkittävää tukea kehitykseen. Tätä kaikkea varten järjestämme kiipeilyn peruskursseja säännöllisesti tukemaan turvallista ja helppoa lajin aloitusta.

Lue lisää

Kehitys nousuun!

Hei kiipeilyn harrastajat! Tuliko kehittymiseen stoppi? Pääsit hyvin alkuun ja kehitystä tuli kunhan vain treenasit. Kävit ehkä peruskurssin ja nyt kehitys on jumittunut, haastavammat reitit eivät oikein aukea.
​​​​​​​
Ilmoittaudu jatkokurssille ja tule oppimaan kiipeilystä harrastuksena!

Lue lisää

Jooga

Astangajooga on loistava kokonaisuus ja vaatii pitkäjänteistä harjoittelua, mikä tekee siitä kiinnostavan harrastuksen. Löydät matkan varrelta itsestäsi uusia puolia ja kehität niin fyysistä kuin henkistä kestävyyttä. Tarjoamme aloittelijoille suunnattua astangajoogan alkeiskursseja, joiden kautta aloittaminen on helppoa - Väessä on voimaa!

Tasapainoa elämään!

Kaipaatko uutta harrastusta ja hyvinvoinnin parantamista? Astangajooga kehittää liikkuvuutta ja voimatasoja, joiden avulla saat arkeen hyvää energiaa. Kaiken lisäksi astangajoogassa harjoitellaan hengityksen ja liikkeen yhdistämistä ja tämä tekee siitä meditatiivisen harjoituksen, kunha siinä pääsee hieman alkuun. Järjestämme alkeiskursseja, joiden avulla onnistut astangajoogan aloittamisessa helposti!

Lue lisää

Balance your life!

Looking for a new hobby or just something to fix your wellbeing? Ashtanga yoga improves mobility and increases strength levels, which will give you more energy. One of the key elements in ashtanga yoga is combining breathing and movement and after a while this will become a very meditative exercise as well. Balance your life, it is easy - register and sign up!
​​
For more information, press "Lue lisää"- button below.

Lue lisää