Kiipeilykurssi maaliskuun 5. päivä - Lue lisää ja varaa paikkasi täältä

Kiipeily haltuun!

Haluatko aloittaa uuden harrastuksen muttet tiedä miten? Vai tuntuuko aloitus hieman vaikealta? Boulderointi on taito- ja voimalaji sekä ongelman ratkaisua, joten tekniikasta voi olla paljon apua. Lisäksi pienillä ohjeilla ja ulkopuolisen havainnoilla voi olla merkittävää tukea kehitykseen. Tätä kaikkea varten järjestämme kiipeilyn peruskursseja säännöllisesti tukemaan turvallista ja helppoa lajin aloitusta.

Kiipeilyn peruskurssit

Kurssi on suunniteltu kaikille kiipeilystä kiinnostuneille. Peruskurssin kautta on hyvä ja helppo mahdollisuus aloittaa uusi harrastus tai syventää tietämystä tutun lajin parissa.

Kurssilla käydään kiipeilyn ja harjoittelun teoriaa sekä käytänössä kiipeilyn tekniikkaa. Kurssilta saat perusteet jatkaa omaa harjoittelua uusilla tiedoilla ja taidoilla.

Alustava ohjelma

Kurssi järjestetään kolmen tunnin workshoppina, joka sisältää paljon osa-alueita lajin parista.

1. Kurssialoitus
2. Harjoittelun periaatteet
3. Pelisäännöt ja turvallisuus
4. Boulderkiipeily lajina ja harrastuksena
5. Otetyypit ja käsi- sekä jalkatekniikat
6. Kiipeilyharjoitus

Hinta ja ilmoittautuminen

2,5 tunnin mittainen peruskurssi on puolen päivän kurssi, joka maksaa 68€ (sis alv) ja ale ryhmille 58€ (sis alv). Tämän lisäksi saat 1 käyntikerran (arvo 15€) tilillesi, jonka voit käyttää kehonhuoltoon esimerkiksi Yin joogaan tai käydä omalla ajalla kiipeilemässä. Lisäksi annamme kurssilaisille 5% alennuksen kiipeilykengistä.

Kurssille otetaan 8 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua "varaa tunti"-osiossa (kurssit välilehti) sinulle sopivaan tapahtumaan. Kurssin voi maksaa etukäteen tai ensimmäisenä päivänä asiakaspalvelussa. Ilmoittaudu viimeistään vuorokautta ennen kurssin.Peruutusehdot

Kurssi voidaan perua mikäli osallistujia alle 4 ja ilmoitus tehdään 2 tuntia ennen kurssia joko tekstiviestillä tai soittamalla. Lisäksi tapahtuman peruutuksesta tulee sähköposti.

Voit itse peruttaa osallistumisesi vuorokautta ennen kurssin aloitusta ilman maksuja. Laskutamme koko kurssimaksun, mikäli et peru osallistumista ennen aloitusta.