Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota rohkeasti yhteyttä Väkeen!

Yleiset kysymykset

Voiko palveluita maksaa liikuntaseteillä ja -saldokorteilla?
Kyllä voi. Meillä käyvät Smartum, Eazybreak ja Edenred-kortti. Liikuntaeduilla voi maksaa pelkkiä liikuntapalveluita. Liikuntaseteleillä ja -saldokorteilla maksaminen tehdään aina paikan päällä.

Miten voin ostaa lahjakortin Väelle?
Lahjakortin voi ostaa verkkokaupasta tai paikan päältä Väen asiakaspalveluaikoina. Mikäli ostat lahjakortin verkkokaupasta, saa sähköpostiisi lahjakortin PDF-tiedostona, jonko voit tulostaa tai lähettää eteenpäin lahjan saajalle.

Pääseekö harrastamaan kertamaksulla?
Toki. Kertamaksu on 15€ ja käy molempiin lajeihin. Sisään täytyy tulla ennen asiakaspalvelun sulkeutumista. Joogatunneille tulee tehdä ajanvaraus.

Voiko avoimen laskun maksaa liikuntaseteleillä / -saldokorteilla?
Toki. Laskun voit käydä maksamassa paikan päällä asiakaspalvelussa.

Pitääkö rekisteröityä?

Kaikkien pitää rekisteröityä ja oston yhteydessä hyväksyä sopimusehdot. Luethan ne huolella. Voit kysyä asiasta lisää myös asiakaspalvelupisteeltä.


Kiipeily


Mitä tarvitsen mukaan kiipeilyyn?

Tarvitset sisäliikunta vaatteet ja vähintään kertalipun, jonka voi ostaa verkkokaupasta tai asiakaspalvelupisteeltä. Lisäksi tarvitset kiipeilykengät, jotka voit vuokrata asiakaspalvelusta.


Mitä Kiipeilyn vuosijäsenyys sisältää?
Harjoittelu mahdollisuus 06 -24 välisenä aikana mobiilisovelluksella tai lätkällä toimivalla avaimella

10% alennus oheismyynti varusteista

Osallistuminen jäseniltoihin

Oheisharjoittelualeen käyttö


Miten voin liittyä jäseneksi ja ostaa sarjakortteja?
Verkkokauppamme kautta tai paikan päällä asiakaspalvelupisteellämme.
Kulkulätkän saat noutaa asiakaspalvelupisteeltämme aukioloaikojen puitteissa. Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia ja astuvat voimaan ostohetkestä.


Miten vuosijäsenyyden irtisanoutuminen tapahtuu?
Meillä vuosijäsenyys on määräaikainen. Mikäli kuitenkin haluat irtisanoa jäsenyyden ennen määräajan päätyttyä, Irtisanoutuminen tapahtuu aina paikan päällä, asiakaspalvelupisteellämme kirjallisena. Irtisanoutuminen astuu voimaan sovitusti, mutta jo maksettuja jäsenmaksuja emme voi valitettavasti palauttaa.


Miten ja milloin voi tulla tutustumaan?
Meillä on käytössä monipuolinen tutustumisviikko sarjakortti, jonka voit ostaa edulliseen 40€ hintaan asiakaspalvelupisteeltä tai verkkokaupasta. Voit käydä viikon aikana, niin usein kiipeilemässä tai joogassa kuin sinulle sopii. Väki-viikkoon kuuluu myös kiipeily kenkävuokra sekä joogamatto ja pyyhe.


Saako kaverin tuoda tutustumaan omalla kulkulätkällä/mobiiliavaimella asiakaspalvelun ollessa suljettu?
Ei saa. Kulkulätkä/mobiiliavain on henkilökohtainen. Ei-jäsenen sisälle päästämisestä seuraa aina 300 euron sakko jäsenelle, joka päästää ulkopuolisen sisälle.


Voiko jäsenyyttä tauottaa?
Vuosijäsenyyden voi laittaa tauolle enintään kuukauden ajaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun.


Jooga

Miten voin varata paikan joogatunnille ohjatuille tunneille?
Väellä on käytössään nettiajanvarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata neljä viikkoa etukäteen keskuksen ohjatuille tunneille. Paikan voi varata myös kätevästi puhelinsovelluksemme kautta.

Varausjärjestelmään pääsee kirjautumaan omilla jäsentunnuksillanne. Mikäli olet unohtanut salasanan tai et vielä ole saanut salasanaa, voi uuden salasanan tilata sähköpostiin.

Sivuiltamme löytyvät varausehdot kannattaa lukea huolella.


Pitääkö ohjatuille tunneille varata paikka etukäteen?
Ei ole pakko. Voit myös tulla paikan päälle ja katsoa Väen kanssa, mahtuuko haluamallesi tunnille. Mikäli mahtuu, voit ilmoittautua Väelle tai sisäänkirjata itsesi puhelinsovelluksessa/tiskin kulkulätkälukijalla.

Jos kuitenkin haluat varmistaa paikan tunnilta, varaaminen on suotavaa. Paikka varataan netin kautta omilla tunnuksilla tai puhelinsovelluksen kautta.


Pitääkö ohjatuille tunneille tuoda kotoa omia välineitä?
Ei tarvitse. Joogamaton ja pyyhkeen saa vuokrattua paikan päältä. Riittää, kun otat mukaasi juomapullon ja hikipyyhkeen. Puhdistamme ja desinfioimme kaikki välineet säännöllisesti. Suosittelemme kuitenkin oman joogamaton ja kiipeilykenkien hankkimista.


Mistä saan käyttäjätunnukset nettisivuille, jotta voin varata paikan ohjatuille tunneille?
Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, jonka olet antanut rekisteröityessäsi järjestelmäämme. Salasanan saat myös vaihdettua klikkaamalla itsesi ensin Kirjaudu sisään -näkymään ja valitsemalla Unohtuiko salasananasi? Tämän jälkeen salasana lähetetään sähköpostiisi.


Miten voin perua paikkani ohjatuilla tunneilla?
Oman tuntivarauksen voi perua ajanvaraussivustolla tai puhelinsovelluksen kautta viimeistään 4 tuntia ennen varatun tunnin alkua.

Mikäli sinulla jää yhteensä 3 ohjattua tuntia peruuttamatta, menetät oikeuden tuntien varaamiseen. Varausoikeuden saa aktivoitua uudestaan paikan päällä Väen asiakaspalvelupisteellä.