Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota rohkeasti yhteyttä Väkeen!

Yleiset kysymykset

Voiko palveluita maksaa liikuntaseteillä ja -saldokorteilla?
Kyllä voi. Meillä käyvät Smartum, Epassi, Eazybreak ja Edenred-kortti. Liikuntaeduilla voi maksaa pelkästään henkilökohtaiseen käyttöön tulevia liikuntapalveluita. Liikuntaseteleillä ja -saldokorteilla maksaminen tehdään aina paikan päällä, lukuunottamatta Epassi ja Smartum Pay joilla voit ostaa myös verkkokaupasta. Saldoa tulee kuitenkin olla riittävästi haluamaasi palveluun.

Miten voin ostaa lahjakortin Väelle?
Lahjakortin voi ostaa verkkokaupasta tai paikan päältä Väen asiakaspalveluaikoina. Mikäli ostat lahjakortin verkkokaupasta, saa sähköpostiisi lahjakortin PDF-tiedostona, jonko voit tulostaa tai lähettää suoraan lahjan saajalle.

Pääseekö harrastamaan kertamaksulla?
Toki. Käythän kuitenkin rekisteröitymässä etukäteen. Rekisteröityessäsi hyväksyt käyttöehdot. Kertamaksu on 15€ ja käy molempiin lajeihin. Sisään täytyy tulla ennen asiakaspalvelun sulkeutumista ja kiipeillä voi 20:00 saakka. Joogatunneille on hyvä tehdä ajanvaraus, jotta mahdut tunnille ja jotta tunti toteutuu. Kiipeilyn kertäkäynnit ovat ostettavissa ainoastaan paikan päältä. Joogan kertakäynnit voit ostaa verkkokaupasta, jonka jälkeen voit varata paikan haluamallesi tunnille.

Pitääkö rekisteröityä?

Kaikkien pitää rekisteröityä ja oston yhteydessä hyväksyä sopimusehdot. Luethan ne huolella. Voit kysyä asiasta lisää myös asiakaspalvelupisteeltä.

Miten käytän Väki sovellusta?

Lataa Väki sovellus Play kaupasta tai App storesta. Rekisteröidy sovelluksen kautta uutena käyttäjänä tai kirjaudu aikaisemmin luomillasi tunnuksilla (unohtuneen salasanan voit tilata sähköpostiisi). Sovelluksen kautta voit ostaa jäsenyyksiä ja sarjakortteja, jonka jälkeen pääset varaamaan paikan joogatunneille tai voit tulla kiipeilemään. "Check-In" painike vähentää kiipeilykertoja sarjakorteilta noin 2min kuluessa painalluksesta. Joogatunnin varaus vähentää sarjakorteilta kertoja noin minuuntin kuluessa tunnin alkamisen jälkeen.


Kiipeily


Mitä tarvitsen mukaan kiipeilyyn?

Tarvitset mukaan sisäliikunta vaatteet. Lisäksi tarvitset kiipeilykengät, jotka voit vuokrata tai ostaa asiakaspalvelusta. Kiipeily seinä ja otteet ovat karheita joka on hyvä huomioida vaatteita valittaessa.


Mitä Kiipeilyn vuosijäsenyys sisältää?
Harjoittelu mahdollisuus 06 -24 välisenä aikana mobiilisovelluksella tai lätkällä toimivalla avaimella

10% alennus oheismyynti varusteista

20% alennus perheenjäsenille kertakäynneistä

Osallistuminen jäseniltoihin

Oheisharjoittelualeen käyttö


Miten voin liittyä jäseneksi ja ostaa sarjakortteja?
Verkkokauppamme kautta tai paikan päällä asiakaspalvelupisteellämme.
Kulkulätkän voit noutaa asiakaspalvelupisteeltämme aukioloaikojen puitteissa. Kaikki jäsenyydet ovat määräaikaisia ja astuvat voimaan ostohetkestä. Käythän lataamassa lataamassa Väki sovelluksen App Storesta tai Play kaupasta. Sovelluksen kautta tulee leimata itsensä sisään aina kun tulet harrastamaan. Sarjakorttien kerrat vähenevät n. 2min "Kiipeilemään" napin painalluksen jälkeen.


Miten vuosijäsenyyden irtisanoutuminen tapahtuu?
Meillä vuosijäsenyys on määräaikainen. Mikäli kuitenkin haluat irtisanoa jäsenyyden ennen määräajan päätyttyä, irtisanoutuminen tapahtuu aina paikan päällä, asiakaspalvelupisteellämme kirjallisena tai sähköpostitse. Irtisanoutuminen astuu voimaan sovitusti, mutta jo maksettuja jäsenmaksuja emme voi valitettavasti palauttaa.


Miten ja milloin voi tulla harrastamaan?
Aukioloaikojen puitteissa milloin vain! Käythän kuitenkin ensin rekisteröitymässä ja tutustumassa käyttöehtoihin.


Saako kaverin tuoda tutustumaan omalla kulkulätkällä/mobiiliavaimella asiakaspalvelun ollessa suljettu?
Ei saa. Kulkulätkä/mobiiliavain on henkilökohtainen. Ei-jäsenen sisälle päästämisestä seuraa aina 300 euron sakko jäsenelle, joka päästää ulkopuolisen sisälle.


Voiko jäsenyyttä tauottaa?
Vuosijäsenyyden voi laittaa tauolle enintään kuukauden ajaksi. Ole yhteydessä asiakaspalveluun.


Jooga

Miten voin varata paikan joogatunnille ohjatuille tunneille?
Väellä on käytössään nettiajanvarausjärjestelmä, jonka kautta voit varata neljä viikkoa etukäteen paikan ohjatuille tunneille. Paikan voi varata myös kätevästi puhelinsovelluksemme kautta. Tunnin varaaminen edellyttää aina rekisteröitymistä sekä voimassa olevan kk-, kerta- tai sarjakortin, lukuunottamatta maksuttomia näytetunteja tai workshoppeja, jotka maksetaan paikan päällä. Mikäli kuulut alennusryhmään tai haluat maksaa tunnin paikan päällä esim. liikuntaeduilla voit soittaa tai laittaa viestiä asikaspalveluumme varataksesi paikan haluamallesi tunnille.

Varausjärjestelmään pääsee kirjautumaan rekisteröitymisen yhteydessä luomilla tunnuksilla. Mikäli olet unohtanut salasanan tai et vielä ole saanut salasanaa, voi uuden salasanan tilata sähköpostiin "unohtunut salasana" kohdasta.

Sivuiltamme löytyvät varausehdot suositellaan lukemaan huolellisesti.


Pitääkö ohjatuille tunneille varata paikka etukäteen?
Ei ole pakko. Voit myös tulla paikan päälle ja katsoa Väen asiakaspalvelun kanssa, mahtuuko haluamallesi tunnille. Mikäli mahtuu, voit ilmoittautua tunnille paikan päällä.

Jos kuitenkin haluat varmistaa paikan tunnilta, varaaminen on suotavaa. Paikka varataan netin kautta omilla tunnuksilla tai puhelinsovelluksen kautta. Tarkistathan myös, että tunti toteutuu minimiosallistujamäärien puitteissa.


Pitääkö ohjatuille tunneille tuoda kotoa omia välineitä?
Ei tarvitse. Joogamaton ja pyyhkeen saa vuokrattua tai ostettua paikan päältä. Riittää, kun otat mukaasi juomapullon ja hikipyyhkeen. Puhdistamme ja desinfioimme kaikki välineet säännöllisesti. Suosittelemme kuitenkin oman joogamaton hankkimista.


Mistä saan käyttäjätunnukset nettisivuille, jotta voin varata paikan ohjatuille tunneille?
Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoite, jonka olet antanut rekisteröityessäsi järjestelmäämme. Salasanan saat myös vaihdettua klikkaamalla itsesi ensin Kirjaudu sisään -näkymään ja valitsemalla "Unohtuiko salasananasi?" painiketta. Tämän jälkeen salasana lähetetään sähköpostiisi.


Miten voin perua paikkani ohjatuilla tunneilla?
Oman tuntivarauksen voi perua ajanvaraussivustolla tai puhelinsovelluksen kautta viimeistään 2 tuntia ennen varatun tunnin alkua.

Mikäli sinulla jää yhteensä 3 ohjattua tuntia peruuttamatta, menetät oikeuden tuntien varaamiseen. Varausoikeuden saa aktivoitua uudestaan paikan päällä Väen asiakaspalvelupisteellä.