Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.


​​​​​​​Tarina

Väki on syntynyt halusta luoda nostattava ja rauhoittava tila, joka on hauska paikka harrastaa. Tuomme kiipeilyn ja joogan kaikkien saataville rennolla ja yhteisöllisellä otteella.


​​​​​​​Väessä on voimaa – ylitä itsesi kanssamme

Itsensä ylittäminen on jokaisen oikeus. Väen siimeksessä kiipeät oksa kerrallaan tähyilemään uutta ja avaraa omaan tahtiisi.

Kiipeily ja jooga ruokkivat yksilöllisiä onnistumisen tunteita, joita pääset jakamaan koko Väen kanssa. Yksi aloittelee nousuaan, toinen on jo lähempänä latvaa – yhdessä tavoittelemme huippuja ja horisontteja itsessämme.

Meillä saat rauhassa tutustua ja tunnustella tai sännätä suoraan suorituspaikoille. Kiipeily ja jooga tukevat lajeina paitsi toisiaan, myös muuta harrastamista ja hyvinvointia. Me taas tuemme sinua kehittäessäsi niin fyysistä kuin henkistä itsesi hallintaa ja tasapainoa.

Samalla kehitymme mekin. Väki on yhtä kuin me kaikki – yhdessä ja yksilöinä.Keitä me olemme?

Antti Väisänen ja Natalia Kiuru, hiljattain rovaniemeläistyneet tuoreet yrittäjät. Halusimme tehdä paikan, joka tuo rakastamamme harrastukset muidenkin saataville rennolla ja yhteisöllisellä otteella.

Elämä pääkaupunkiseudulla ei ollut meitä varten. Kaipasimme luontoa ja maanläheisempää meininkiä, jossa kasvattaa lastamme ja tehdä merkityksellistä työtä. Rovaniemi sopi suunnitelmiimme täydellisesti, sillä Antti on kotoisin Lapista ja Natalia pienestä kaupungista Kymenlaaksosta.

Väki syntyi unelmista, jotka jalostuivat suunnitelmiksi, jotka taas etenivät toteutukseen. Pitkä prosessi, johon sisältyi myös henkilökohtaisen elämän muutokset tonttihankintoineen, taloprojekteineen ja muuttoineen oli vaativa ja raskas, mutta kaiken vaivan arvoinen.

Tavoitteenamme oli luoda tila, joka on sen käyttäjille nostattava ja rauhoittava, harmoninen ja avara, palveleva ja tietysti hauska paikka harrastaa. Halusimme myös tukea paikallista, joten Väen elementeissä – niin visuaalisissa kuin toiminnallisissakin – näkee ja tuntee paikallisten yhteistyökumppaneiden kädenjäljen.

Väen myötä elämässämme alkaa uusi vaihe. Toivomme vilpittömästi, että myös joogasta ja kiipeilystä kiinnostuneet rovaniemeläiset saavat uutta pontta harrastuksiinsa. Teemme tätä intohimolla asiakkaitamme varten ja teidän kanssanne – ylitetään yhdessä itsemme ja nautitaan onnistumisen tunteista.

Sen takia Väki on olemassa.