Joogaa voi harrastaa Väessä, Rovaniemen kiipeily- ja joogakeskuksessa.


Jooga Väessä

Väessä joogaat itseäsi varten ja omalla tyylilläsi, olitpa sitten rautakanki tai akrobaatti. Treenataan yhdessä keho ja mieli vahvemmiksi – se tuntuu hyvältä ja tekee arkielämästäkin hauskempaa.


​​​​​​​Jooga sopii jokaiselle. Väen joogatunneilla voit olla yhtä elastinen kuin rautakanki ja elämääsi saa mahtua muutakin kuin iloa ja valoa.

​​​​​​​Tavoitteenamme on oppia kehon ja mielen tasapainoa ja sitä kautta ylläpitää elinvoimaa ja terveyttä – jooga on sinua varten, ei toisin päin.

Jooga auttaa rentoutumaan ja kehittää fyysistä kuntoa. Harjoitusten avulla vahvistat kehoasi, rauhoitat mieltäsi ja parannat keskittymiskykyäsi. Siitä on usein myös apua kiputilojen lievitykseen – monen selkä- ja hartiakivut ovat väistyneet joogaamalla.

Joogaharjoitukset lisäävät lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta, pitävät selän ja nivelet joustavina, edistävät verenkiertoa ja ruoansulatusta sekä auttavat oikean hengitystekniikan löytämisessä.


Joogaa kuten sinulle sopii

Vaikka jooga usein lokeroidaan henkistymisharrastukseksi, on se itse asiassa monipuolista ja halutessasi jopa rankkaa fyysistä treeniä.

Voit itse valita sinulle sopivan intensiteetin joogan harrastamiseen. Jooga sopii hyvin myös kiipeilyä ja muita lajeja tukevaksi treeniksi.


Tule mukaan itsesi vuoksi

Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus, ja joogassa pyritään luomaan yhteys itsensä kanssa hengityksen avulla. Joogan avulla voit löytää levollisen mielen ja tasapainoisen kehon.

Jooga helpottaa myös olemaan läsnä hetkessä jokapäiväisessä elämässä. Panosta itseesi ja elämäsi laatuun – astu sisään lämmitettyyn saliimme. Tähdätään yhdessä uuteen nousuun.


Jooga - liput


​​​​​​​Osta jäsenyys tai kortti vaivattomasti verkkokaupasta.
​​​​​​​


​​​​​​​

Jooga vahvistaa ja kehittää kehon tasapainoa ja notkeutta.

Jooga auttaa pysähtymään – mieli vahvistuu.