Kiipeilyä Lapissa, Rovaniemellä.


​​​​​Kiipeily Väessä

Meillä kiipeävät aloittelijat ja ammattilaiset. Valitse 60 reitistämme itsellesi sopiva ja etene taitotason mukaan. Tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja uusi nousu alkaa.


​​​​​​​Boulder-kiipeily on hauskaa itsensä haastamista kaveriporukalla, perheen kesken tai omassa rauhassa. Boulderoinnin aloittaminen on helppoa: tarvitset vain sisäliikuntavarusteet ja astua sisään Väkeen. Ethän pue parhaimpia päällesi, sillä kiipeilyotteet ovat karheita ja saattavat vahingoittaa vaatteita.

Kun saavut Väkeen ensimmäistä kertaa, käymme kanssasi läpi boulder-kiipeilyn perusasiat. Jatkossakin saat henkilökunnaltamme vinkkejä ja ohjausta aina kun tarvitset. Mikäli laji tempaisee kunnolla mukaansa, ohjattuihin treeneihimme osallistuminen auttaa nousemaan seuraavalle tasolle harrastuksessa.


Kiipeilytiloissamme on 60 reittiä – löydä itsellesi sopiva

Meillä kiipeilevät niin vasta-alkajat kuin edistyneet harrastajatkin. Kiipeilyseinämme kattavat yli 250 m² ja niiden korkeudet vaihtelevat kolmen ja neljän metrin välillä. Seinien profiilit taas vaihtelevat suorasta pystyseinästä jyrkkiin kaltevuuksiin. Verryttelyalueelta löytyy 50 m² permantomatto.

Reittejä hallissamme on noin 60. Muuntelemme niitä viikoittain, jotta voimme tarjota tasaisesti uutta ja mielenkiintoista kiipeiltävää. Reiteissä on tarjolla eritasoisia haasteita aloittelijasta ammattilaiseen. Yksittäisten reittien otteet erotat yhtenäisestä väristä ja lähtöotteet olemme merkinneet otemerkeillä.
​​​​​​​
Vuosijäsenille tarjoamme lisäksi käyttöön pienen oheisharjoittelualueen, kuntonurkkauksen, jossa voit hioa lajitaitojasi. Mikäli jokin askarruttaa, henkilökuntamme neuvoo mielellään.


Boulderointi vahvistaa kehon voimaa, tasapainoa ja notkeutta.

Kiipeily- ja joogakeskus Väen boulderointiseinää.

Värikkäät otteet kaltevalla kiipeilyseinällä.

Kiipeily sopii lajina kaikille.


​​​​​​​Kiipeily - liput


​​​​​​​Osta jäsenyys tai kortti vaivattomasti verkkokaupasta.


​​​​​​​Turvapatjat pehmentävät, mikäli ote lipsahtaa

Boulderoinnissa ei käytetä köysivarmistusta, vaan mahdollista putoamista turvaavat EU-standardien mukaiset turvapatjat. Suomen kiipeily-yhdistysten kattojärjestö Suomen Kiipeilyliitto ry:n sivuilta voit lukea lajikuvauksen boulderoinnista.


Vuosijäsenyydellä saat etuja

Liittymällä Väen kiipeilyn vuosijäseneksi kuljet vapaammin ja nautit eduista.
​​​​​​​

Hinta

  • Vuosijäsenyyden hinta 600 €


Edut

  • Harjoittelumahdollisuus 06–24 välisenä aikana: pääset sisään mobiilisovelluksella tai kulkulätkällä
  • 10 % alennus kiipeilyvarusteista Väessä
  • 20% alennus perheenjäsenten kertakiipeilylipuista
  • Oikeus käyttää kuntonurkkausta

​​​​​​


​​​​​​​