Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.

Tässä meidän yleiset ja lajikohtaiset käyttäjäehdot ja -säännöt, jotta sinä ja kanssaväki saisi turvallisen ja miellyttävän kokemuksen lajin parissa.

Yleiset käyttäjäehdot

Käyttäydyn muita kunnioittavasti sekä arvostaen. Säädän äänentason sopivaksi, että kaikki voivat viihtyä. En juokse tai huuda keskuksessa, etenkään kiipeilysektoreiden alla matolla.

Sairaana, alkoholin, huumeiden tai vahvan lääkityksen vaikutuksen alaisena ei saa harrastaa.

Harjoittelen omalla vastuulla ja vapaaehtoisesti. Vastaan henkilökohtaisesti riittävästä, harjoittelun vaatimasta ja kattavasta vakuutusturvasta. Suosittelemme vakuutuksen hankkimista omaksi turvaksesi.

Ymmärrän, että harrastamiseen liittyy riskejä, varsinkin kiipeilyyn ja noudatan minulle annettuja turvallisuusohjeita ja pelisääntöjä. Jos koen, että ohjeistus on ollut epäselvää tai riittämätöntä, niin pyydän tarkennuksia. Henkilökuntamme auttaa mielellään.

Väki ei ole vastuussa henkilö- tai omaisuusvahingoista tiloissaan, jos vahinko on aiheutunut asiakkaalle tämän omasta tahallisuudesta tai huolimattomuudesta.

Kiipeilyn käyttäjäehdot

Kiipeillessä tyhjennä taskut äläkä jätä mitään tavaraa patjoille
Kiipeilyreitit ovat suunniteltu yhdestä väristä mutta kaikkia otteita saa käyttää, kunhan huomioit muut harrastajat. Kiipeilyreittien aloitus on merkattu pyöreillä lapuilla ja reitit loppuvat viimeiseen otteeseen (TOP), joten älä kiipeä reunan yli. Mikäli reitit ovat epäselvät, niin ota yhteys henkilökuntaan.

Huolehdi ettet huolimattomasti kävele kiipeilijän alle tai lähde itse kiipeämään reitille, joka menee ristiin toisen reitin kanssa, jossa on jo kiipeilijä. Näin annat reitillä olevalle mielenrauhan keskittyä omaan tekemiseen. Odotellessa voit kannustaa toista kiipeilijää :)

Anna kaikille mahdollisuus ratkoa kiipeilyn haaste itse, se on yksi lajin viehättävyys. Jokainen voi soveltaa ja kokeilla omanlaisen ratkaisun. Kysy henkilökunnalta tai toisilta kiipeilijöiltä apua, mikäli et löydä ratkaisua itse.

Älä ota turhia riskejä kiipeillessäsi. Tunnista itsessäsi väsymys ja kokeile haastetta mieluummin levänneenä, muutaman minuutin tauko voi tehdä ihmeitä. Näin minimoit turhat loukkaantumiset ja saat enemmän terveitä treenipäiviä.

Kiipeä alaspäin aina maton tasolle saakka, mikäli se on mahdollista. Reittien vieressä on alas-tulo-kahvat tai helppo reitti, jossa on hyvät otteet, joita pitkin voi myös kiivetä alaspäin hyppäämisen sijaan.

Otathan huomioon, että kiipeilyotteet ovat karheita ja saattavat vahingoittaa ihoa ja vaatteita. Otteet voivat myös pyörähtää ympäri, näistä havainnosta pyydämme ilmoittamaan asiakaspalveluun pikimmiten. Emme vastaa henkilö- eikä materiaalivahingoista.

Huoltajana olet vastuussa lapsistasi, ethän jätä heitä valvomatta missään tapauksessa ja käythän nämä käyttöehdot myös lapsen kanssa läpi.

Joogan käyttäjäehdot

Tulethan tunnille ajoissa, viimeistään 5 min ennen tunnin alkua on hyvä olla salissa rentoumassa. Emme voi päästää myöhässä tulijoita sisään tunnin alettua, koska haluamme antaa muille rauhan osallistua.

Tarjoamme teetä ja vettä, jotta voit hieman virittäytyä tunnelmaan ja voimme keskustella alkavasta tunnista tai ihan mistä tahansa aiheesta.

Jätäthän kengät niille varatuille paikoille.
Jätäthän myös kaikki ylimääräiset tavarat kuten laukut ja reput sekä puhelimet, älykellot ja muut älylaitteet äänettöminä pukuhuoneeseen.

Kunnioitathan kanssaväkeä, joka haluaa rentoutua tunnin alussa ja lopussa hiljaisuudessa ja pyri vaihtamaan kuulumiset salin ulkopuolella.

Vuokraamme mattoja ja pyyhkeitä, mutta suositellaan omien tuomista. Myös juomapullo on hyvä ottaa mukaan. Palauta vuokravälineet ohjaajan osoittamaan paikkaan.

Ohjaaja kertoo, mikäli sali tulee kovin täyteen, mutta pyritään täyttämään sali tasaisesti joka kerta.

Imoitathan tunnin ohjaajalle tunnin alussa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, raskaudesta tai merkittävistä terveydentilan muu​​​​toksista.

Tunneilla on monesti loppurentoutus. Kunnioitetaan kaikkia ja nautitaan myös siitä, tunnin tärkeimmästä vaiheesta. Ethän poistu tunnilta loppurentoutuksen aikana.