Yritys- ja yksityistilaisuudet

Virkistyspäivät ovat hyvä hetki pitää työpajoja, yhdistää tiimejä ja kehittää työyhteisöä. Joten loimmekin uusia yhteistyökumppaneita, jotta voimme tarjota teille laajemmin kokonaisvaltaisen ja monipuolisen päivän.
Meiltä saatte vaivattoman tavan suunnitella ja toteuttaa viihtyisän virkistyspäivän tai kivan yksityistilaisuuden kaveriporukalle esimerkiksi polttareiden tai synttäreiden merkeissä. UUTUUTENA LUONTOJOOGA!

Täältä löytyvät yhteistyökumppaneiden kanssa luodut paketit, joissa jokaisessa on erilaisia osioita. Näistä on helppo valita omaan makuun sopiva kokonaisuus ja viihtyisä tilaisuus. Tutustu rauhassa ja täytä lomake tai ota yhteyttä, niin suunnitellaan teille kiva päivä.

​​​​​​​

Luontojooga

UUTUUS!
Virkistyspäivä on hyvä hetki pitää työpajoja, yhdistää tiimejä ja kehittää työyhteisöä. Joten loimme uuden yhteistyön, jotta voimme tarjota teille kokonaisvaltaisen ja monipuolisen päivän.

Lue lisää

l

l

Väessä on voimaa

Olemme aloittaneet yhteistyön Y-northin ja Cafe Bar 21 kanssa ja haluamme tuoda teille yhdessä yritys- ja yksityistilaisuuksiin kokonaisvaltaisen paketin. Tarjoamme teille mahdollisuuden viettää viihtyisää ja rentoa virkistyspäivää tai ystäväporukan aktiivipäivää. Yhteistyössä on voimaa!

Lue lisää