Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.

Väen kesäleiri 2022

Kesäksi hauskaa ja liikunnallista tekemistä!
​​​​​​​
Järjestämme kesällä lasten kiipeilyleirejä. Niille voivat osallistua kaikki kiipeilystä innostuneet 9 - 14 vuotiaat lapset, ilman aikasempaa kokemusta.

Ohjelma on suunniteltu joustavaksi ja voitte itse valita monelleko päivälle osallistutte. Päivät ovat ohjattuja ja sisältävät kiipeilyn lisäksi rentoutumisharjoituksia, jotka auttavat keskittymään arjessa.

Leireillä tutustaan kiipeilyyn lajina, keskustellaan lajin säännöistä ja turvallisuudesta, kiipeillään ohjatusti sekä leikitään ja rentoudutaan. Päivän päätteeksi tehdään rentoutumisharjoitus, jossa opetellaan kuuntelemaan omaa kehoa ja sen kertomia viestejä joogan keinoin. Esittelemme kehonhuollon ja rauhoittumisen osana harjoittelua.

Harrastamme pienryhmissä iän, taidon ja kokemuksen mukaan. Leireillä ryhmäytyy ja löytää uusia ystäviä, joiden kanssa voi jatkaa harrastamista tai yhteydenpitoa kesän jälkeen.

Aikataulu ja ohjelma

Leirejä järjestetään kokonaisia viikkoa 6.6.2022 alkaen. Ilmoittautua voi yksittäisille päiville tai kokonaisille viikoille.

Päiväohjelma:

09:00 saapuminen Väelle
09:15 valmistautumista päivän toimintaan ja reittien rakentamista
10:30 kiipeilytekniikkan opettelua ja harjoittelua
11:30 lounas
12:00 kiipeilyharjoitus / vaihtoehtoinen ohjelma esim ulkoilu
14:00 tauko
14:30 kehonhuolto ja rauhoittuminen
15:00 lopetus

Päivät alkavat siis 09:00 ja päättyvät 15:00. Mikäli nouto ei onnistu kolmelta, Väelle voi jäädä hyvillä mielin odottamaan huoltajan suostumuksella.

Muistilista mukaan otettavista tavaroista:

- Juomapullo
- Lounas ja välipalaa
- Sisäliikunta vaatteet
- Ulkoliikunta vaatteet

Ilmoittautuminen ja hinta:

Viiden päivän (ma - pe) leiriviikon hinta on 180€ / viikko
Valinnaisten päivien hinta määräytyy päivien mukaan:
- 1 päivä 50 €
- 2 päivää 90 €
- 3 päivää 120 €
- 4 päivää 155 €

Hintaan sisältyy kiipeilykengät ja ryhmätapaturmavakuutus.

Ilmoittautuminen tehdään alla olevan tiedonkeruulomakkeen kautta ja maksu ensimmäisenä aamuna asiakaspalveluun. Leiripäiville otetaan enintään 10 lasta. Joten täytä alla oleva lomake ja palaamme vahvistusviestin kera lähempänä ajankohtaa. Leirit saatetaan perua mikäli osallistujia ei ole riittävästi.

Lämpimästi tervetuloa aktiiviselle leirille!