Kiipeilykurssi maaliskuun 5. päivä - Lue lisää ja varaa paikkasi täältä

Total Yin® - 19.1.2024

Jouni Hallikaisen Total Yin® on pitkän kaavan treffit itsesi kanssa - yinjoogan muodossa. Luvassa rentouttava kolmen tunnin yinjoogaharjoitus, jossa käydään lempeän määrätietoisesti läpi kehon kireyksiä, poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella ja nautitaan yinjoogan makeista hedelmistä.

​​​​​​​Tervetuloa tutkimusmatkalle kehon ja mielen syövereihin!

Total Yin

Total Yin®

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Lämpimästi tervetuloa sekä aloittelijat että pidempään jooganneet.

Pe 19.1.2024 18:00 - 21:00

Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua "varaa tunti"-osiossa (workshop välilehti) Total Yin- tapahtumaan. Harjoitukseen ilmoittautuminen ei vaadi maksua etukäteen, joten voit nopeasti varata paikkasi. Ilmoittaudu viimeistään vuorokautta ennen kurssin alkua.

Hinta on 58€ ja maksetaan paikan päällä asiakaspalvelussa tai verkkokaupassa. Hinta sisältää joogamaton sekä teetarjoilun. Voit maksaa paikan päällä tai etukäteen verkkokaupassa Mikäli herää kysymyksiä, niin otathan yhteyttä.Peruutusehdot

Harjoitus voidaan perua mikäli osallistujia on 5 tai vähemmän. Peruthan osallistumisesi mahdollisimman ajoissa, mikäli et pääse paikalle, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Kiitos!