Total Yin® - 2.10.2022

Jouni Hallikaisen Total Yin® on pitkän kaavan treffit itsesi kanssa - yinjoogan muodossa. Luvassa rentouttava kolmen tunnin yinjoogaharjoitus, jossa käydään lempeän määrätietoisesti läpi kehon kireyksiä, poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella ja nautitaan yinjoogan makeista hedelmistä.

​​​​​​​Tervetuloa tutkimusmatkalle kehon ja mielen syövereihin!

Total Yin®

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia.

Total Yin® -harjoitus pitää sisällään anatomisen opetuksen ja perinteisen kiinalaisen lääketieteen oppien lisäksi paljon muuta – yleensä vähintään 20 asanaa, rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia elementtejä, taolaisen filosofian viisautta, pehmentävää sisäistä lämpöä ja hermostoa rentouttavaa olemista.

Harjoituksia järjestetää kaksin kappalein:

2.10.2022 13:00 - 16:00
2.10.2022 17:00 - 20:00

Hinta ja ilmoittautuminen

Harjoitukseen otetaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä ja ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua "varaa tunti"-osiossa (workshop välilehti) Total Yin- tapahtumaan. Harjoitukseen ilmoittautuminen ei vaadi maksua etukäteen, joten voit nopeasti varata paikkasi. Ilmoittaudu viimeistään vuorokautta ennen kurssin alkua.

Hinta on 58€ ja maksetaan paikan päällä asiakaspalvelussa tai verkkokaupassa. Hinta sisältää joogamaton ja -pyyhkeen. Maksu tulee suorittaa kahta viikkoa ennen tapahtumaa tai ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli herää kysymyksiä, niin otathan yhteyttä.Peruutusehdot

Työpaja voidaan perua mikäli osallistujia on 7 tai vähemmän. Voit peruttaa osallistumisesi 2 viikkoa ennen tapahtumaa ilman maksua.