Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.

Total Yin®

Jouni Hallikaisen Total Yin® on pitkän kaavan treffit itsesi kanssa - yinjoogan muodossa. Luvassa rentouttava kolmen tunnin yinjoogaharjoitus, jossa käydään lempeän määrätietoisesti läpi kehon kireyksiä, poistetaan stressiä meditatiivisella olemisella ja nautitaan yinjoogan makeista hedelmistä.

​​​​​​​Tervetuloa tutkimusmatkalle kehon ja mielen syövereihin!

Total Yin

Total Yin®

Total Yin® on erikoispitkä yinjoogaharjoitus – kaikilla kehoa ja mieltä hoitavilla mausteilla. Harjoitus kestää kolme tuntia.

Kokonaisvaltainen Total Yin® -harjoitus pitää sisällään lempeää yinjoogaa eli paljon hiljaisuutta, läsnäoloa ja silkkaa palauttavaa sekä nautinnollista olemista. Harjoitus sisältää myös seuraavaa: noin 20 asanaa (l. jooga-asentoa), rentouttavia äänimaljoja, meditatiivisia harjoitteita mielelle, taolaisen filosofian ikiaikaista viisautta ja pitkän loppurentoutuksen.

Lämpimästi tervetuloa sekä aloittelijat että pidempään jooganneet. Seuraavat tapahtumat:

Pe 16.8.2024 18:00 - 21:00
Pe 25.10.2024 18:00 - 21:00

Hinta ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen vaatii rekisteröitymisen. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua "varaa tunti"-osiossa (workshop välilehti) Total Yin- tapahtumaan. Harjoitukseen ilmoittautuminen ei vaadi maksua etukäteen, joten voit nopeasti varata paikkasi. Ilmoittaudu viimeistään vuorokautta ennen kurssin alkua.

Hinta on 58€ ja maksetaan paikan päällä asiakaspalvelussa tai verkkokaupassa. Hinta sisältää joogamaton sekä teetarjoilun. Voit maksaa paikan päällä tai etukäteen verkkokaupassa Mikäli herää kysymyksiä, niin otathan yhteyttä.



Peruutusehdot

Harjoitus voidaan perua mikäli osallistujia on 5 tai vähemmän. Peruthan osallistumisesi mahdollisimman ajoissa, mikäli et pääse paikalle, jotta kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Kiitos!