Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.

Lisäinfo - Jooga

Lue tarkasti ohjeet ja peruutusehdot tuntiin liittyen. Kiitos :)

Tunnille tarvitset mukaan rennot ja joustavat vaatteet, joogamaton, pienen pyyhkeen ja vesipullon. Maton ja pyyhkeen voit vaihtoehtoisesti vuokrata meiltä. Tunti saatetaan pitää miedossa noin 25 - 35 asteen lämmössä ja saatetaan käyttää musiikki.

Ilmoitathan tunnin ohjaajalle tunnin alussa tuki- ja liikuntaelimistön ongelmista, raskaudesta tai merkittävistä terveydentilan muutoksista ja otat ajan hengen huomioon huolehtimalla käsihygieniasta tullessasi ja lähtiessäsi.

Peruutusehdot: Tunti tulee peruuttaa 2h aikaisemmin tai kortiltasi veloitetaan kertakäynti. Tunti toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään kolme. Mikäli tunti peruuntuu, saat ilmoituksen sähköpostiin, mobiilisovellukseen tai txt-viestin.

Kurssien ja worksoppien peruutusehdot: Kurssit ja worshopit ovat erikseen hinnoteltuja, joten niihin ei voi hyödyntää kertakäyntejä tai muita etuja. Kurssien ja workshoppien peruutuksista ilmoitetaan tapahtumien yhteydessä erikseen. Voit maksaa tiettyjä kursseja ja workshoppeja myös liikuntaeduilla. Kursseihin ja workshoppeihin (työpajat) sisältyy joogamatto, kaikki tarvittavat välineet sekä teetarjoilu. Miniosallistujamäärä on ilmoitettu erikseen.

Saavuthan tunnille ajoissa, noin 15 minuuttia aikaisemmin on hyvä olla ilmoittautumassa ja vaihtamassa vaatteita, jotta ehdit asettumaan matolle ennen tunnin ilmoitettua aloitus ajankohtaa. Emme voi päästää myöhässä tulijoita saliin. Laukut sekä älylaitteet, kuten puhelimet tulee jättää pukuhuoneeseen.