Virkistyspäivät tulossa? Kurkkaa tästä vaihtoehtoja tiimipäiviin.

Junnuryhmät - syyskausi

Ohjattua kiipeilyä lapsille ja nuorille!
Rovaniemen Vuoristoklubi ry:n ohjatuille kiipeilyvuoroille on luotu uusi ryhmä syyskaudelle 2022. Kausi alkaa syyskuussa ja sisältää 12 ohjattua harjoitusvuoroa. Lue lisää ja varaa oma paikkasi!

Junioriryhmien treeniaikataulut mukailevat koulujen työ- ja loma-aikoja. Treenikaudet on jaettu syys- ja kevätkauteen ja kesällä pidetään taukoa harjoituksista, mutta mennään mahdollisuuksien mukaan tutustumaan lähialueen ulkokiipeilyalueisiin.

Ryhmässä käydään läpi kiipeilyn perustaitoja ja pidetään hauskaa. Ryhmät sopivat erityisen hyvin tästä syystä harrastusta aloitteleville kiipeilijöille. Kiipeilyn junnuryhmässä on tarkoituksena tarjota hauska ja mielekäs harrastus, opetella uusia taitoja ja liikkua monipuolisesti kiipeilystä nauttien.

Ryhmien täyttämisessä pyritään ottamaan huomioon ikäryhmät sekä ystävyys- ja sisarussuhteet. Kerrothan ilmoittautuessasi erityistoiveistasi.

Paikka:

Kiipeily- & Joogakeskus Väki, Suosiolantie 5:ssä Prisman vieressä.
Ikäryhmä: 9-17 vuotiaille


Aikataulu ja ryhmät:

Ensimmäinen kerta on tiistaina 13.9.2022!

Ryhmä 1 tiistaisin 17:30 - 18:45


Hinta:

Syyskausi 106€ sis. 12 ohjattua kiipeilytreeniä, lisäksi tulee maksaa 80 € SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun (jos tämän on maksanut jo kevätkauden yhteydessä niin tätä maksua ei tarvitse maksaa uudestaan)

tai

Syyskausi 256€ sis. 12 ohjattua kiipeilytreeniä, mahdollisuus rajattomaan, omatoimiseen kiipeilyyn Väen aukioloaikojen puitteissa. Lisäksi tulee maksaa 80 € SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun (jos tämän on maksanut jo kevätkauden yhteydessä niin tätä maksua ei tarvitse maksaa uudestaan).


Yhteydenotot / ilmottautumiset:
rvk.junnukurssi@gmail.com
0405244446
Antti Antikainen
RVK junnuvastaava