Junnuryhmät - kevätkausi

Ohjattua kiipeilyä lapsille ja nuorille!
Rovaniemen Vuoristoklubi ry:n ohjatuille kiipeilyvuoroille on luotu uusi ryhmä kevätkaudelle 2022. Kausi alkaa tammikuussa ja sisältää 17 ohjattua harjoitusvuoroa. Halutessasi voit ilmoittautua myös kahteen ryhmään. Lue lisää ja varaa oma paikkasi!

Junioriryhmien treeniaikataulut mukailevat koulujen työ- ja loma-aikoja. Treenikaudet on jaettu syys- ja kevätkauteen ja kesällä pidetään taukoa harjoituksista, mutta mennään mahdollisuuksien mukaan tutustumaan lähialueen ulkokiipeilyalueisiin. Ryhmille 1, 2 ja 3 kertyy jokaiselle lukukaudelle 14 treenikertaa.

Ryhmissä 1, 2 ja 3 käydään läpi kiipeilyn perustaitoja ja pidetään hauskaa. Ryhmät sopivat erityisen hyvin tästä syystä harrastusta aloitteleville kiipeilijöille. Mikäli ilmoittautuneista löytyy halukkaita, muodostetaan torstaille samalle ajalle myös jatkoryhmä. Jatkoryhmässä junioreilla on mahdollista kehittää taitojaan pidemmälle ja kokeilla halutessaan myös kisakiipeilyä. Kaikissa ryhmissä on tarkoitus tarjota hauska ja mielekäs harrastus, opetella uusia taitoja ja liikkua monipuolisesti kiipeilystä nauttien.

Ryhmien täyttämisessä pyrimme ottamaan huomioon ikäryhmät sekä ystävyys- ja sisarussuhteet. Kerrothan ilmoittautuessasi erityistoiveistasi.

Paikka:

Kiipeily- & Joogakeskus Väki, Suosiolantie 5:ssä Prisman vieressä.
Ikäryhmä: 9-17 vuotiaille

Aikataulu ja ryhmät:

Ryhmä 1 tiistaisin 16:30 - 18:00
Ryhmä 2 tiistaisin 18:00 - 19:30
Ryhmä 3 (uusi) torstaisin 16:30 - 18:00

Hinta:

Ryhmät 1-3 kevätkausi 226€ sis. 17 ohjattua kiipeilytreeniä, SKIL kiipeilyvakuutuksen sekä RVK jäsenmaksun

tai

Ryhmä 1-3 kevätlukukausi kausikortilla, 376€ sis. 17 ohjattua kiipeilytreeniä, SKIL kiipeilyvakuutuksen, RVK jäsenmaksun ja rajattoman kiipeilyn Kiipeily- ja Joogakeskus Väen aukioloaikojen puitteissa.

Mikäli ilmoittaudut kahteen ryhmään, niin lisähinta on 136€.

Yhteydenotot / ilmottautumiset:
rvk.junnukurssi@gmail.com
0405244446
Antti Antikainen
RVK junnuvastaava